Michigan háromszög

A minap az egyik csatornán láttam róla egy kisfilmet. Fel is kaptam a fejem, úgyhogy kissé utána olvasgattam...
A Michigan tó a nagy tavak egyike az USA-ban. A tó onnan kapta hírét, hogy több furcsa baleset és eltűnés fűződik hozzá.
1937. Április 28. Donner kapitány hajóval kel át a tavon. Fáradtságra való hivatkozással visszavonul a kabinjába, meghagyva a másod tisztnek, hogy pár óra múlva ébressze fel. E közben a hajó épp a tó közepén haladt át...a másod tiszt a parancsnak megfelelően később ment is, hogy a kapitányt felébressze, de az nem volt a kabinjában. Kijönni onnan senki se látta, nem volt se vihar, se semmi egyéb időjárási anomália ami esetleg azt feltételezhetné, hogy a kapitány vízbe esett. Sose került elő.

1951. Június 23. A northwest airline egyik járata, ami New Yorkból tartott Mineanapolis felé, a rossz időjárásra való tekintettel útirányt változtat, és a Michigan tó fölött repül el. A tó közepére érve teljességgel megszűnt vele a kommunikáció, és a gép 58 utassal a fedélzetén nyomtalanul eltűnt. A tó felszínén megtalálták az utasok néhány holmiját, többek között múzeumban tárolnak egy inget is, ami az egyik utasé volt, de a gép roncsait sohasem találták meg,

A tó aljában azonban a régészek érdekes, Stonehange-hez hasonló megalitikus kő köröket fedeztek fel, melynek pontos funkciójáról ezidáig nincsenek információk.
A piramisokéhoz hasonló elektromágneses erőtér jelenléte azonban mérhető a tó felszíne fölött, a kőkörök magasságában.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A darts tábla számozása

A griffmadár